dijous, 15 de setembre del 2011

Cristiano Ronaldo necessita una teràpia urgent d'humilitat

Cristiano Ronaldo va fer ahir unes declaracions després del partit de Lliga de Campions davant del Dinamo Zagreb que seran polèmiques. El crack del Reial Madrid, va tenir una súper pujada d’autoestima, després del matx.
Durant el partit va rebre crits des de la graderia, i alguns jugadors de l’equip croat varen aturar a Cristiano amb contundència. Després dels 90 minuts i a la zona mixta, davant dels mitjans de comunicació, el megacrack portuguès va declarar, que la gent li té enveja perquè és més ric, més guapo i perquè és un gran jugador.
Jo crec que aquest pobre noi té un greu problema. Crec que la seva mare no li ha donat un bona educació. Segurament la senyora va portar al Cristiano a les millors escoles, va voler donar-li un educació exemplar. Però el dia que explicaven a l’escola el significat d’humilitat, Cristiano no va anar-hi perquè estava malalt, i pel que sembla la seva estimada mare no va explicar-li la lliçó d’aquell dia.
Sincerament espero que mai, però mai a Can Barça es permetin actituds com les de Cristiano Ronaldo. I si aquest dia arriba, que el jugador que tingui aquest comportament sigui castigat, sancionat o que no jugui més al club.