dilluns, 14 de març del 2011

Diumenge de futbol a la feina

L’Espanyol B manté les opcions de jugar el play-off (0-1)

L'Espanyol B ha vist passar l'últim tren que va cap a la zona de play-off i s'hi ha aferrat tan fort com ha pogut. Un minut abans d'acabar el partit, Lucas Porcar ha marcat el gol que ha donat la victòria als blanc-i-blaus davant del Vilafranca.

El Vilafranca ha estat a punt de tirar per terra tota esperança al minut dos amb una falta que s’ha estavellat al travesser. La resta del partit ha transcorregut amb igualtat, però un cop de sort ha beneficiat l’Espanyol. Al minut 89 una relliscada d’un defensa ha permès que la pilota arribés als peus de Lucas Porcar que s’ha tret de la màniga un golàs que deixa l’equip de Nando Manresa a sis punts de la zona de promoció.

El Muntanyesa no pot amb el Reus (3-0)

El Muntanyesa somiava a recuperar el lideratge de la Lliga a Reus, però era una missió gairebé impossible. La gran actuació dels reusencs ha fet que el partit acabés amb una derrota per tres gols a zero dels de Nou Barris.

Contra un equip en estat de gràcia es difícil sumar punts i això ho ha notat l'equip de Miki Carrillo aquesta tarda a Reus. El primer avís dels locals ha arribat al minut 25 en forma de penal. Però la gran aturada de Marc Ramírez ha permès el Muntanyesa arribar amb empat a zero al descans. La segona part ha continuat el domini reusenc i el gol en pròpia porteria de Xavi Valls ha complicat les coses als de Nou Barris. Al minut 76, David Querol ha aconseguit el 2 a 0 i la victòria local l'ha arrodonida Sergio León al minut 90. Tot i la derrota, el Muntanyesa es manté segon.