dimecres, 17 d’agost del 2011

L'Europa i el Sant Andreu ofereixen un gran partit al Nou Sardenya

El dilluns a les 7 de la tarda vaig anar al Nou Sardenya per gravar el Trofeu Vila de Gràcia i segona eliminatòria de la segona ronda de la Copa Catalunya. 
Dies abans havia tingut l'oportunitat de veure tots dos conjunts en partits de pretemporada. Els andreuencs els havia pogut veure en un enfrontament de Copa Catalunya davant del Prat i els escapulats en un partit de pretemporada amb el Júpiter. Les sensacions que tenia d'un i altre equip eren força diferents, un Sant Andreu molt nou que encara tenia molt feina per fer i un nivell de joc encara per treballar. En canvi l'Europa un grup molt cohesionat i que tenia molt clar el seu sistema de joc. Jo creia que la diferència entre tots dos conjunts era molt gran, que l'Europa tenia un nivell superior al del Sant Andreu. 
Però en el Vila de Gràcia, això no va ser així. Tots dos conjunts varen demostrar un nivell molt similar i l'espectacle que es va poder veure a la gespa del Nou Sardenya va ser molt bo. Per la meva part, felicitar a tots dos conjunts i sobretot als dos entrenadors per la feina, que un porta fent en la que serà la seva tercera temporada i a l'altre per la que ha fet des de fa pocs mesos.