dimarts, 2 de desembre del 2008

Mala sort per a Maria Jose Rienda

Aquest dissabte passat l’esquiadora Maria Jose Rienda es va tornar a lesionar de gravetat.

Quina mala sort que esta tenint la Rienda, precisament feia dos anys que s’havia fet una greu lesió que l’havia deixat sense competir quasi dos anys.

La lesió va ser exactament el 18 de novembre de 2006, la granadina es va fer al genoll dret una de les lesions més greus, la coneguda com la triada (ruptura del lligament lateral intern, el creuat anterior i el menisc).

Molta gent va pensar que no tornaria a competir ni a esquiar.

Però la Maria Jose ho tenia molt clar que volia tornar i així va ser.

Aquesta havia de ser la temporada en que la Maria Jose retornes a l’alta competició. Però una nova lesió de genoll la deixa fora gairebé tota la temporada.

Ara ha estat l’altre genoll, l’esquerra, i la lesió un trencament del lligament creuat. La lesió se la va fer durant la primera manega de l’eslàlom gegant d’Aspen, als Estats Units.

La Maria Jose Rienda ja ha tornat a Espanya, primer de tot haurà d’esperar a que baixi la inflamació del genoll, per ser operada seguidament. Encara no sap qui la operarà ni a on.

Em fa emprenyar molt que es produeixin aquestes lesions i encara més en una persona com la Maria Jose. És molt bona persona i és molt agradable, ho vàrem poder comprovar el David Ferrús i jo quan vàrem fer-li a Candanchu un reportatge per a Canal +.

Jo espero que la recuperació sigui molt ràpida i que puguem tornar a veure-la competir lo abans possible.

Si voleu més informació sobre la Maria Jose Rienda podeu entrar a la seva web:


http://www.mariajoserienda.com/index.php