divendres, 18 de març del 2011

Cebrià Queralt, el bombarder de l’Europa

Fa unes setmanes vaig fer una entrevista al Cebrià Queralt davanter del
CE Europa. Aquesta es la segona notícia sobre aquest jugador de l'equip gracienc, ja que fa uns dies ja vaig publicar la primera on podíem conèixer la trajectòria del Cebri. En aquesta ens explica de quina manera treballa amb el futur de l'Europa a l'escola de futbol.


www.btvnoticies.cat

Un dels secrets de la bona marxa de l'Europa és a la davantera, on Roger Segalés i Cebrià Queralt estan fent una temporada excel·lent. El davanter fitxat del Cornellà, ja és un dels jugadors més valorats per l'afició escapulada en la seva primera temporada al club.

El màxim golejador de l'Europa, Cebri Queralt, fa més coses a part de marcar gols per a l'equip gracienc. Cebri dedica algunes tardes a fer de monitor de l'escola de l'Europa, però la seva vinculació ja ve de fa temps.

CEBRIÀ QUERALT, jugador del CE Europa
"Jo quan vaig començar a jugar a futbol aquí a l'Europa amb 14, 15 anys, jo ja estava a l'escola de l'Europa."

Per què un jugador de Tercera Divisió fa de monitor de l'escola de l'equip on juga?
"Amb aquesta edat és una opció que et dona el club i l'altre, doncs bé és una cosa que surt d'un mateix. tu ho demanes perquè t'agrada. perquè t'agrada el futbol, perquè t'agrada esta amb els nens."

Què volen inculcar als joves jugadors?
"Independentment de com jugui el nen, lo important es que hi hagi molt de respecte entre tots i que tothom sàpiga que l'Europa és una escola de futbol on intenta créixer cada any més, perquè d'aquesta manera doncs el primer equip o categories com el juvenil surtin beneficiats."

El veurem algun dia com entrenador dirigint un equip?
"Com entrenador ho dubto molt perquè és algú que bé són massa coses, massa pressió, i jo no estic fet per això. Perquè sóc una persona molt nerviosa i segurament m'alteraria molt ràpid."

Com és Cebri Queralt?
"Una persona molt tranquil·la quan està sola, una persona molt activa quan fa esport, molt respectuosa bé gairebé amb tothom i una persona molt carinyosa, una persona que estima els que m'estimen."

El vídeo del Cebrià Queralt a BTVNOTÍCIES.cat