dissabte, 22 de novembre del 2008

Precaució, molta precaució

Ahir Leo Messi va notar unes molèsties.
Avui ha sortit a exercitar-se una miqueta, suau, molt suau l’entrenament. Algun somriure amb els companys, algun toc de pilota, algun estirament, però en definitiva una sessió relaxada i amb poca intensitat.
Tothom diu des d’ahir que Leo Messi no jugarà ni demà contra el Getafe, ni dimecres contra l’Sporting de Portugal.
Però Guardiola no ho ha dit pas que no jugui Messi. Guardiola ens deixa amb el dubte, perquè fins demà al migdia no donarà la convocatòria. Pot ser que jugui com pot ser que no jugui.
Jo personalment crec que no jugarà, perquè si te unes molèsties el millor que pot fer és descansar i estar a punt pels propers partits. Que precisament ara és quan venen els partits forts.
Crec que Guardiola està demostrant cada dia que passa que sap fer bé les coses, i ho demostra amb fets, amb paraules i amb explicacions molt ben argumentades. I això fa que sigui cada dia més respectat, que la gent se’l cregui, en definitiva que ens comencem a creure el seu projecte i les seves formes.
Cada dia que passa vaig confiant una mica més amb en Pep. I que consti, ho reconec, que jo vaig ser dels que era molt desconfiat en que fos el millor entrenador pel Barça, pel poc temps que porta com a entrenador.
Però mica en mica aquest jove entrenador del Barça em fa canviar, això probablement sigui bo.