dimarts, 30 d’agost del 2011

Lamentable actitud dels policies i bombers espanyols cap als catalans

Aquest dissabte passat vaig penjar una notícia que he fet a Barcelona Televisió sobre un Mosso d'Esquadra que ha viatjat a Nova York per participar als Jocs Mundials de Policies i Bombers. El Manel Tornero havia de participar diumenge a la mitja marató però per culpa de l'huracà Irene, les proves van quedar suspeses. Probablement la prova es farà el dia 2 de setembre.
Però malgrat això els bombers i policies catalans no només s'han trobat amb el problema d'un huracà, sinó que també han topat amb la intolerància d'un fenomen anomenat espanyolisme. El dia de la inauguració, les diferents representacions de policies i bombers anaven passant per una passarel·la per ser presentades. Quan va ser el torn dels catalans, aquests van fer un castell com a símbol de la nostra cultura i l'improvisat enxaneta va pujar amb una estelada. Llavors va començar el lamentable espectacle dels representants espanyols, primer amb crits de "fuera, fuera", tot seguit el conegut "yo soy español, español, español" i per acabar van insultar a les mares de tots els bombers i policies catalans amb un "hijos de puta".
Espero que arribi un dia en el que aquestes coses no passin i els catalans tinguem la llibertat de poder anar pel món sense rebre insults, siguin quines siguin les nostres idees, ideologies i pensaments.



Pujat a YouTube per hubele006