dimecres, 22 d’abril del 2009

Pepe hauria de comparèixer davant d'un tribunal

Estic indignat, totalment indignat.


El que ahir es va poder veure a l’estadi Santiago Bernabéu va ser indignant. No em refereixo al penal fallat per Casquero, tampoc a la victòria del Madrid in extremis, res d’això, és un fet que va ser esportiu però que hauria de ser extraesportiu. El que m’indigna és la brutal agressió de Kleper Laveran de Lima Ferreira "Pepe" sobre dos jugadors del Getafe CF.


Que li fagi penal a Casquero amb una empenta quan anava a xutar a porteria, doncs bé, és una cosa del joc. Però que tot seguit Pepe li doni dues patades brutals a Casquero quan està al terra és un acte criminal. I, a més a més, quan Albín company de Casquero li vol recriminar l’actitut a Pepe, aquest li llença un cop de puny a la mandíbula descumunal. Jo em faig una pregunta, que nasos li passa pel cap a una persona per protagonitza dues accions tan brutals?


Ara tothom està especulant amb el nombre de partits que li poden caure a Pepe. Que si poden ser entre 4 i 12 partits, que si després del partit a la zona mixta del Bernabéu va demanar perdó a tot el món, etc, etc.

Fins hi tot hi ha mitjans de comunicació, com el dirari digital de Marca, que fan una enquesta entre els seus lectors amb la pregunta: Vota. ¿Cuántos partidos le deben caer a Pepe?

http://www.marca.com/debate/2009/04/156/prevotaciones156.html

Realment vergonyós.


Però tot no s’acaba aquí, quan sortia del camp es va dirigir al quart àrbitre insultant-lo, i quan el Madrid va fer el tercer gol va entrar al camp a celebrar el gol!


Encara hi ha més coses, aquest personatge, en Pepe, en les seves declaracions a la zona mixta no sabia ni a quin jugador havia agradit. Quan vol demanar disculpes a Casquero diu: “Pido disculpas, a Casquero si no me equivoco y a Filip Albín y a los árbitros también porque las actitudes que he tomado y que he elegido dentro del campo no son las buenas y bueno ahora haber que pasa y las familias también de ellos”.

Podeu veure les declaracions de Pepe a la web de TV3:

http://www.tv3.cat/videos/1178919/Pepe-lamentable


Però què li va passar a aquest noi? Què anava passat de voltes?

Jo crec que Pepe hauria de ser denunciat per agressió. Si això passa al mig del carrer segurament l’agressó acaba davant d’un tribunal. No puc entendre que una agressió com la de Pepe no acabi als tribunals, sigui qui sigui el denunciant, sigui Casquero, el Getafe o fins hi tot la Federació. Crec que l’actuació de Pepe és condemnable, però no tant sols a nivell esportiu, amb una quants partits sense jugar, sinó que a nivell penal, hauria de comparèixer davant d’un tribunal.


I tot això ho penso no perquè sigui un jugador del Madrid, si fos del Barça, o de qualsevol altre equip, pensaria el mateix.