dilluns, 27 d’octubre del 2008

No tot és Barça i Espanyol

Bé com diu el títol, no tot és Barça i Espanyol, però alguna cosa s’ha de dir, això sí, curta molt curta.

Felicitar al Barça per la seva victòria contra l’Almeria. Que segueixin així, que sembla que la feina s’està fent bé, però que intentin no avorrir en les segones parts.

Pel que fa l’Espanyol, haurien d’intentar sortir d’aquesta trajectòria que porten en els darrers partits. Comença a fer ferum a l’inici de la segona volta de la temporada passada. Espero que rectifiquin la línia i comencin a guanyar partits.

Com deia no tot són aquests dos equips. A Segona trobem un Nàstic i un Girona que van fent la seva feina poc a poc i sense cridar gaire. Tots dos varen empatar a dos punts i tots dos jugaven fora, per tant, podríem parlar que van ser bons resultats. Crec que ho porten bé i espero que tots dos no pateixin aquest any, i si algun dels dos o els dos pot lluitar per l’ascens molt millor.

Més avall tenim el grup 3 de Segona B amb 8 equips catalans. Tots menys un són en zona tranquil·la. Destacar el Badalona i el Sant Andreu que es troben entre els 4 primers. Dels 8 equips, 7 són entre els 10 primers. L’equip que es troba en perill és el Barça Atlètic de Luis Enrique. De les 10 jornades jugades només han aconseguit 3 victòries i un empat, la resta són derrotes.

Pel que fa al grup català de la Tercera divisió, el cinquè, trobem dos equips que estant demostrant que volen tornar ràpidament a Segona B. Són l’Espanyol B i l’Hospitalet, tots dos amb els mateixos punts 24, les mateixes victòries 7, els mateixos empats 3 i amb cap derrota. Només es diferencien pels gols a favor, l’Espanyol en té 26, 4 més que l’Hospi. Fins i tot amb els gols rebuts tenen la mateixa xifra, 7 gols en contra. Són dos grans equips que haurien d’estar molt més amunt, sobretot l’Hospitalet que hauria de ser un equip de Segona divisió.

Parlem de futbol sala, per fi va tornar la competició. Victòria del Barça per 5 a 2 contra el Millenium Pinto, i derrota del Marfil Santa Coloma pel mateix resultat contra el Lugo. Els colomencs s’hauran de posar les piles el més aviat possible ja que encara no han guanyat cap partit.

Li toca el torn al bàsquet. Victòria del Barça i del Manresa. Bé pels de Manresa, malgrat els problemes que tenen són setens a la classificació. En canvi el Joventut va perdre contra el seu exentrenador, Aito Garcia Reneses, a la pista de l’Unicaja.

El Barça d’handbol va perdre el liderat de l’Asobal després de la derrota per un gol a la pista del Portland Sant Antonio. Ara el líder és l’Ademar de Lleo. El Granollers va guanyar a domicili a l’Antequera per 28 a 33, i són cinquens a la classificació.

En hoquei patins sorpresa de l’Igualada al Palau Blaugrana. Els de l’Anoia es van imposar per 1 a 2. La darrera derrota en lliga regular del Barça és de fa cinc anys, exactament el 25 d’octubre de 2003, per tant, l’Igualada ha fet història al Palau. El líder és el Pati Vic amb els mateixos punts que els blaugrana.