dijous, 8 de setembre del 2011

“Som un país imparable, creieu-me que som imparables”

Aquest vespre Josep Guardiola ha rebut de la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, la Medalla d’Honor del Parlament de Catalunya. El lliurament ha estat en un acte solemne que ha obert la celebració de la Diada Nacional de Catalunya.

Abans de l’entrega de la Medalla d’Honor, Evarist Murtra i Mònica Terribas han glossat la figura de l’entrenador del Barça. També el seu amic i cineasta David Trueba ha fet arribar un missatge que ha estat llegit i en el qual ha descrit les virtuts de l’entrenador del Barça. Per finalitzar la cantant Nina ha versionat un poema de Miquel Martí i Pol.

Després de rebre la Medalla d’Honor, Josep Guardiola ha fet un discurs. Per finalitzar el discurs Guardiola ha enviat un missatge emotiu dirigit als catalans: “No oblideu mai que si ens aixequem ben d'hora, però ben d’hora, ben d’hora, ben d’hora, i no hi ha retrets, no hi han excuses, i ens posem a pencar, som un país imparable, creieu-me que som imparables, moltes gràcies i visca a Catalunya”.



www.btvnoticies.cat

Crec que el nostre petit país té molta gent que pensa, que té valors i que actua com ho fa en Pep Guardiola. Però també és cert que Catalunya necessita molta més gent que tingui els pensaments, els valors i que actuï com ho fa en Pep. Si la gent que dirigeix Catalunya tingues només el 50% de la seva força moral, del seu amor per la seva feina i dels valors que demostra en Guardiola, el nostra petit país aniria molt millor que ara. No vull dir amb això, que Josep Guardiola hagi de ser el futur president de Catalunya, però si que els que ho vulguin ser, tenen una bona persona per emmirallar-se.

Aquí teniu el discurs integra de Josep Guardiola.


www.btvnoticies.cat